Størst i Norge på kurs for profesjonelle webfolk

Middels nivå

Her finner du en oversikt over våre fordypningskurs innen ulike tema. De fleste av disse kursene forutsetter at du har kompetanse i tråd med et eller flere av våre mer grunnleggende kurs.

Facebook_PowerEd

Facebook Power Editor, kurs 18. mars 2015

Dette er kurset for deg som vil bli mer proff på administrasjon av annonser med Facebook Power Editor.

Analytics_innholdsforbedring

Innholdsforbedring med Google Analytics, kurs 19. mars 2015

Dette er kurset for deg som ønsker å bruke Google Analytics på en målrettet måte for å optimalisere innholdet på nettstedet ditt.

Utvidet_wordpress

WordPress i utvidet bruk, kurs 5. mai 2015

Dette er Wordpress-kurset for deg som allerede kan det mest grunnleggende om å bruke Wordpress som publiseringsverktøy på websiden.

Konverteringsoptimalisering

Kurs i konverteringsoptimalisering (CRO) 7. mai 2015

Får du nok ut av nettstedet ditt? Fungerer landingssidene godt? Kan du gjøre grep som gjør at du får enda høyere konverteringsrate; altså at enda flere brukere gjør det du ønsker? - Dette er temaene for kurset i CRO.

Teknisk-SEO

Kurs i teknisk søkemotoroptimalisering (SEO) 13. mai 2015

Dette er kurset for deg som vil lære hvordan du får god synlighet på Google uten å måtte betale for annonsering, og naturligvis helt uten å bryte Googles etiske retningslinjer.

Analytics_markedsførere

Google Analytics for markedsførere, kurs 19. mai 2015

Dette er kurset for deg som ønsker å drive målrettet markedsføring gjennom måling med Google Analytics og optimalisering deretter.

Illustrasjon Facebook til neste nivå

Facebook til neste nivå, kurs 27. mai 2015

Dette er kurset for deg som har holdt på med firmaside(r) på Facebook en stund, og er klar for mer avanserte teknikker med både innhold og betalt annonsering.