Størst i Norge på kurs for profesjonelle webfolk

Kursledere

Nina Furu

Nina er en veteran innen norsk internett-kommunikasjon. Med bakgrunn som nettredaktør for flere magasiner og portaler, startet hun Nettredaktørskolen i 2003 og har drevet den siden. Nina er partner i Webgruppen, og en kjent og kjær kursleder og foredragsholder i inn- og utland. Hun er også styreleder i Webforum Norge, sitter i en rekke juryer og utvalg, og har skrevet flere av fagbøkene om webkommunikasjon og sosiale medier som benyttes på norske høyskoler.

 

Jakob Thyness

Jakob har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, først i flere reklamebyråer og senere som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og transaksjonsdesign, og er UX (User Experience)-sertifisert av Nielsen Norman Group. Han har vært aktiv i flere faggrupper i organisasjonen Grafill og i Dataforeningens Faggruppe for Brukervennlige IT-systemer, som han også ledet. Internasjonalt er Jakob Thyness kjent som mannen bak designretningen «Dirty Design».

 

Roar Eriksen

Roar_150_150Roar Eriksen har fartstid bl.a. fra Google, og regnes som Norges fremste ekspert og en av de aller beste i Europa på området digital synlighet. Han har sikret en rekke norske virksomheter gode, organiske oppføringer på Google, og har rådgitt på nasjonalt nivå i en årrekke. I tillegg er han en morsom og lærerik foredragsholder, som er tydelig og forståelig også for tilhørere uten teknisk bakgrunn.

 

Hans-Petter Nygård Hansen

hanspetter

Hans Petter er en svært profilert fagpersonlighet innen PR, kommunikasjon og markedsføring. Han har utdannelse fra NITH, erfaring fra flere teknologibedrifter og arbeider nå som rådgiver i Geelmuyden Kiese. Han ble kåret til Årets Sosiale Medier-personlighet i 2012, og hans blogg ble kåret til landets mest innflytelsesrike PR-blogg i 2013.

 

46Magnus Strømnes Bøe

Magnus har over ti års erfaring fra søkemotormarkedsføring og regnes som en av landets mest kunnskapsrike på området. Han er faglig ansvarlig for søkemotoroptimalisering og konverteringsoptimalisering i Red, og jobber med å finne måter å få maksimale resultater på web.

 

Wilhelm Joys Andersen

Wilhelm Joys Andersen er norsk, men deltar i standardiseringsarbeidet ved World Wide Web Consortium (W3C). Der leder han gruppen for testautomatisering. Han har lang fartstid fra Opera Software, og leder i dag utviklingsbyrået WJA AS, basert i Oslo og Tokyo.

 

last nedAlf-Tore Meling

Alf Tore Meling er spesialist på sosiale medier i offentlig sektor og bidrar gjennom sitt kommunikasjonsrådgivningsbyrå – I all offentlighet - til at virksomheter innen offentlig sektor bruker sosiale medier som en profesjonell og målrettet del av den helhetlige kommunikasjonsmiksen. Alf Tore Meling er medforfatter av bøkene Sosiale medier i all offentlighet (2011) og Krisekommunikasjon 2.0 (2012) samt medforfatter av KS sitt Veikart for sosiale medier i kommune-Norge (2012).

 

Jon Wessel-Aas

Jon Wessel-Aas er advokat og partner i Bing Hodneland advokatselskap. Han arbeider særlig med blant annet medierett – herunder ytringsfrihet, personvern og opphavsrett, og han har mange års erfaring som advokat for Norges største mediebedrifter. Han har publisert en rekke fagartikler og bøker innenfor disse temaene. Hans arbeidsfelt omfatter også sosiale medier, der han rådgir både offentlige og private virksomheter.

Robert Bekkesletten

Robert_150_150Robert er profesjonell nettverksbygger og rådgiver innen salgs- og lederutvikling i Sekundant AS. Han hjelper bedrifter til å løfte salget gjennom å utvikle ledere og selgere til å prestere bedre. Han bruker Linkedin som en arena for b2b-nettverking, salg av tjenester, produkter og budskap, og har en unik evne til å engasjere og formidle rundt denne kanalen.

 

Vincent Hasselgård

Vincent_150_150Vincent har jobbet som webdesigner, kreativ leder og daglig leder i Aktiv I Oslo.no fra 2005 frem til høsten 2010. I dag jobber han freelance med grafisk design og web ved siden av å studere på WSOC. Høsten 2011 var Vincent med på kanskje Norges største WordPress-utviklingsprosjekt; å bygge et CMS basert på WordPress for aktivioslo.no

 

Håvard Kvinnesland

Havard_150_150Håvard Kvinnesland er fagansvarlig for elektronisk kommunikasjon i Bring Dialog, og har jobbet med CRM, kundedialoger og markedsføring siden 2006. Håvard har systemteknisk bakgrunn, en brennende entusiasme for teknologi og solid innsikt i epost-teknologi og spamfiltrering.

 

 

Anne Murstad

AnneAnne har de siste 8 årene jobbet med salg via digitale kanaler. Hun har over 20 års erfaring fra ulike salgs- og kundeservice-avdelinger for bl.a. Braathens, British Airways, Eurocard og SEB. I 2005 startet hun opp nettbutikken fess.no, som vant ” Årets Nykommer 2006” . Etter hvert solgte hun seg ut av nettbutikken og begynte i Posten Norge. Der har hun bl.a. jobbet med å utvikle Bring sine nettsider og lage helt nye kundeløsninger som mybring.com og Bring sin nordiske booking-løsning.

 

Ståle Lindblad

Ståle er en erfaren selger og markedsfører, med erfaring fra bl.a. Oracle, Telenor og Integrate. Han har også betydelig fartstid i sosiale medier, og driver en aktiv sosiale medier-faglig blogg på Stalelindblad.no I tillegg underviser Ståle på BI, blant annet om Snapchat.