25 % rabatt på hele Nettredaktørskolen

Nettredaktørskolen er landets mest etablerte kursopplegg for profesjonelle webkommunikatører i både privat og offentlig sektor. Melder du deg på nå, får du 25 % rabatt på begge ukene.

Bonus: Boken «Fra Triggerord til Hashtag» (old)Bonus: Boken «Slik lykkes du endelig med innhold på nett»

Lær å skape målbare resultater på nett!

Dette kurset gir deg praktisk trening i nettredaktørfaget, kompetanse på de mest sentrale emnene innen det å drive et nettsted og påfyll av teori og praktiske eksempler til inspirasjon i egen jobb. Kurset egner seg for deg som jobber eller skal jobbe som nettredaktør, webmaster, informasjonsmedarbeider eller på annen måte har ansvar for innholdet på en webside.

Kurset holdes over 2 uker à 5 hele dager fra kl. 9-15.30.
Kursstart er 17. juni 2013

Første uke er Nettredaktørskolen grunnkurs

Andre uke er Nettredaktørskolen videregående kurs

Prisen er kr 18 500,- pr uke, altså 37 000 til sammen. Bestiller du begge ukene samlet via skjemaet under, får du imidlertid 25 % rabatt på hele kurset, slik at du betaler kun 27 500 for begge ukene. Du sparer altså nesten 10 000 kroner!

Bonus: Boken «Fra Triggerord til Hashtag» (old)
Dagens nettredaktør arbeider ikke bare med nettstedet, men også med Facebook, Twitter, blogger, YouTube og flere andre kanaler. Nina Furus nyeste bok handler om digital multikanal - det å få tiltak i de forskjellige digitale kanalene til å henge sammen, slik at man får en helhetlig kommunikasjons- og/eller markedsføringseffekt. Som deltaker på dette kurset mottar du boken "Fra Triggerord til Hashtag" som en del av kursmateriellet.
Bonus: Boken «Slik lykkes du endelig med innhold på nett»
Denne fagboken, av bransjeveteranene Ove Dalen og Eirik Rønjum, er en norsk veiledning i innholdsforvaltning, eller content management som det også kalles. Boken er full av praktiske tips, verktøy og forslag for deg som ønsker å arbeide systematisk med nettstedets innhold.

Kurssted er Strandgt. 19 rett ved Oslo Sentralstasjon.

Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, bedriftseier og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital kommunikasjon som brukes på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.
Kursleder : Roar Eriksen
Roar har fartstid bl.a. fra Google, og regnes som Norges fremste ekspert og en av de aller beste i Europa på området digital synlighet. I tillegg er han en morsom og lærerik foredragsholder, som er tydelig og forståelig også for tilhørere uten teknisk bakgrunn. Roar Eriksen suppleres av Nina Furu, som også deltar på hele kursdagen.

Vi håper å se deg på Nettredaktørskolen i sommer!

Opps, fant ikke skjemaet.