Apps – når og hvordan? Kurs 12. desember

Mobile applikasjoner kan tilføre stor verdi til nettsted og bedrift. Men hvilket innhold er det egentlig som egner seg for utvikling av apps? Og hvordan kan applikasjoner mest effektivt utvikles, […]

Ifølge Dagens Næringsliv selges det nå iPhone-applikasjoner for en halv millard kroner i måneden. Og såkalte «apps» produseres ikke bare for iPhone, men også for Android-og Windows-telefoner.

Inntektene av mobilapplikasjoner på verdensbasis er spådd til å øke til nærmere 30 milliarder dollar pr år i 2013, ifølge det internasjonale prognose-selskapet Gartner.

Påmelding til kurset Apps – når og hvordan?

Med andre ord: Apps er blitt «big business». Her hjemme har vi også hatt en rekke suksess-caser med mobilapplikasjoner, bl.a. bysykkel-applikasjonen i Oslo, #Ruter sin trafikant-applikasjon og populære apps fra Matprat og Yr. Det er fullt mulig å gjøre suksess med app’er for både web og mobil – men som det meste annet digitalt innhold skal også dette håndteres riktig.

Dette er temaet for dette heldagskurset, der innholdet blant annet omfatter:

  • Hva slags innhold egner seg for apps?
  • Når kan du ta betalt for en app, og hvor mye?
  • Plattformkrigen – gjør du app’en tilgjengelig for iPhone, Android eller WM7?
  • Hva er suksesskriteriene for en vellykket app?
  • Hvordan håndtere brukervennligheten i applikasjonen?
  • Hvordan bruke apps som del av en flerkanalstrategi for informasjonsformidling eller markedsføring.

Kurset dekker også tips til deg som skal ut i utviklermarkedet og bestille produksjon av en applikasjon. Hva bør du spørre om? Hva er prisnivåene du kan forvente, og hvor detaljert må applikasjonen spesifiseres?

Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.

Kurset holdes 12. desember kl 09.00 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.

Kurset koster kr 4 980 eks mva, inkludert kursmateriell og lunsj.

Sikre deg en plass på dette kurset ved å fylle ut bestillingen under:

Opps, fant ikke skjemaet.