Gratis kurs: Introduksjon til HTML 9. januar

Lær helt grunnleggende HTML i dette 3-timers gratis introduksjonskurset. Nyttig hvis du vil modifisere egne sider, skreddersy Facebook-sider eller bare kunne litt om webkoding.

HTML er kodespråket som benyttes på nett. Enten du benytter et kommersielt publiseringsverktøy, et gratisverktøy som WordPress eller en sosial plattform som Facebook, vil grunnleggende kunnskap om HTML sette deg i stand til å tilpasse utseende og kommunikasjon utover de standardmuligheter som ligger i malverk og løsning.

Dette kurset er fullbooket. Vi har samme kurs igjen i mai.

 

Av denne grunn liker mange nettredaktører å ha grunnleggende kunnskap om HTML, for å få friheten til å skape den kommunikasjonen og de salgsbudskapene som trengs.

Bestill plass på halvdagskurset om HTML den 9. januar

I dette korte halvdagskurset lærer du grunnleggende om HTML og bruk av dette til tilpasning av egne budskap. Kurset dekker blant annet:

  • Hva er HTML?
  • De forskjellige elementene i HTML-koden og hva de gjør.
  • Hvordan endre fonter og farger i et publiseringsverktøy?
  • Hvordan tilpasse plassering og størrelse på bilder?
  • Hvordan bruke tabeller til å styre plassering og spalteinndeling av tekst.
Kursleder : Kenneth Eriksen
Kenneth er en kjent profil i web-Norge, og har bl.a. vært leder i bransjeforeningen INMA. Han er en erfaren markedsfører og nettredaktør med fartstid bl.a. fra ICA og DnB. I dag er han konsulent, kursleder og foredragsholder, i tillegg til å være digitalrådgiver i Naturvernforbundet og lokalpolitiker i Oslo.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, bedriftseier og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital kommunikasjon som brukes på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

 

Etter endt kurs skal du være i stand til å justere utseendet på egne websider direkte ved bruk av HTML.

Kurset holdes kl 12.30 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.

NB! PC må medbringes til dette kurset.

 

Dette kurset er fullbooket. Vi har samme kurs igjen i mai.