Gratis kurs: Introduksjon til HTML 9. januar

Lær helt grunnleggende HTML i dette 3-timers gratis introduksjonskurset. Nyttig hvis du vil modifisere egne sider, skreddersy Facebook-sider eller bare kunne litt om webkoding.

HTML er kodespråket som benyttes på nett. Enten du benytter et kommersielt publiseringsverktøy, et gratisverktøy som WordPress eller en sosial plattform som Facebook, vil grunnleggende kunnskap om HTML sette deg i stand til å tilpasse utseende og kommunikasjon utover de standardmuligheter som ligger i malverk og løsning.

Dette kurset er fullbooket. Vi har samme kurs igjen i mai.

 

Av denne grunn liker mange nettredaktører å ha grunnleggende kunnskap om HTML, for å få friheten til å skape den kommunikasjonen og de salgsbudskapene som trengs.

Bestill plass på halvdagskurset om HTML den 9. januar

I dette korte halvdagskurset lærer du grunnleggende om HTML og bruk av dette til tilpasning av egne budskap. Kurset dekker blant annet:

  • Hva er HTML?
  • De forskjellige elementene i HTML-koden og hva de gjør.
  • Hvordan endre fonter og farger i et publiseringsverktøy?
  • Hvordan tilpasse plassering og størrelse på bilder?
  • Hvordan bruke tabeller til å styre plassering og spalteinndeling av tekst.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen norsk webkommunikasjon, Hun har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003. Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

 

Etter endt kurs skal du være i stand til å justere utseendet på egne websider direkte ved bruk av HTML.

Kurset holdes kl 12.30 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.

NB! PC må medbringes til dette kurset.

 

Dette kurset er fullbooket. Vi har samme kurs igjen i mai.