Internet Marketing Boot Camp 31. januar – 1. februar 2015

Invester en helg i ditt firmas fremtid: Kom i gang med egne websider og markedsføring på Google.

Med en egen webside kan du presentere deg på en måte du har full kontroll over. Du kan dessuten markedsføre deg overfor brukere som søker etter de varer og tjenester du selger på Google. (I snitt kommer 66 % av alle brukere til websiden din på grunn av Google.)

Klikk her for å delta på Internet Marketing Boot Camp

Setter du opp hjemmesiden din selv, kan du når som helst legge inn nye produkter, oppdatere priser, endre design og så videre. Du har full frihet, og ingen designleverandører som stadig skal ha betalt. Det finnes dessuten en meget bra gratis plattform som du kan bruke for å lage din webside: WordPress.

Med gratis-løsningen WordPress kan du velge mellom tusenvis av ferdige designmaler, og du tilpasser alt selv med dine egne bilder og tekster. Her ser du noen eksempler på ferdige design.

For at du skal komme i gang på riktig måte, selv om du ikke har erfaring med å lage websider fra før, inviterer vi til en praktisk arbeidshelg der du tar med deg din bærbare PC og setter opp dine egne websider under veiledning. I tillegg lærer du både hva som er forretningskritisk med websiden din og hvordan du jobber med både gratis synlighet og eventuelt betalt annonsering på Google.

Bootcamp

I løpet av helgen lærer du blant annet om dette:

Den forretningskritiske hjemmesiden

 • Derfor trenger du en egen webside
 • Hvordan bør forsiden utformes?
 • Hva må du tenke på for menypunkter og innhold?

Oppsett av egen hjemmeside med WordPress

 • Hvordan lage en WordPress-side (praktisk arbeid med veiledning)
 • Hvordan velge gode utformingsmaler?
 • Relevante innstillinger og oppsett

Gratis trafikk fra Google

 • Hva er det som gjør at noen sider kommer først på Google?
 • Hvordan jobbe med gratis-teknikken innholdsmarkedsføring/»content marketing»?
 • Hvordan finne ut hva dine kunder søker etter?

Billig betalt annonsering på Google

 • Hvordan fungerer PPC («pay per click»/betal-per-klikk)-annonsering på Google?
 • Hvordan finne «long tail»-søkeord som er billige å annonsere på?
 • Hvordan sette opp din første kampanje?

Utforming av gode landingssider

 • Hvordan sørger du for at websiden din faktisk fungerer selgende?
 • Plassering og utforming av elementer på landingssiden
 • Kontaktskjema og bestillingsskjemaer.

Når du reiser hjem etter dette kurset har du en ferdig webside som du kan bruke til markedsføring, og som du når som helst kan gjøre endringer på selv. I tillegg er du klar til å drive markedsføring på Google.

Kurset krever ingen spesielle forkunnskaper. Du må imidlertid ha med deg en egen bærbar PC med trådløs internett-tilkobling. (Kursstedet har gratis wi-fi.)

Kursarrangør Webgruppen er størst i Norge på å kurse profesjonelle nettmarkedsførere, og har tusenvis av norske bedrifter på kundelisten. Kurslederne for kurset er også blant landets fremste eksperter innen webmarkedsføring, webdesign og WordPress:

Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, bedriftseier og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital kommunikasjon som brukes på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.
Kursleder : Vincent Hasselgård
Vincent driver et lite web-byrå i Fredrikstad hvor han jobber med utvikling og design av digitale flater og hjelper kunder med digitale strategier. Vincent har en bachelor i grafisk design fra Westerdals ACT. Han har mer enn 10 års erfaring med utvikling av løsninger i WordPress og har i tillegg til flere år som frilanser vært kreativ leder i aktivioslo.no.

Se gjerne også noen av Webgruppens referanser.

Kursinformasjon

Kursdato:lørdag 31. januar, 2015 til søndag 1. februar, 2015
Kurstidspunkt:kl. 09.00
Kurssted:Dette er et nettkurs
Kursavgift:kr. 9850,- inkludert kursmateriell og lunsj. *

Weekendkurs

Kurset er et 2 dagers kurs, og avholdes på lørdag og søndag.

Lunsj inkludert

Alle våre heldagskurs inkluderer lunsj. Hva som serveres varierer fra dag til dag.

Skulle du ha matallergier eller andre spesielle behov når det gjelder diett, ber vi om at du opplyser om dette på bestillingsformularet.

Krever datamaskin

Enkelte av våre kurs krever bruk av datamaskin. Denne må medbringes av deltakeren selv.

Det er en fordel om man møter noen minutter før kursstart, slik at man har tid til å koble opp maskinen.

Krever internett

Enkelte av våre kurs krever tilgang til internett, enten via laptop, nettbrett eller mobiltelefon.

Vi har trådløs internettilgang i våre lokaler som alle våre kursdeltakere kan benytte seg av. Nettverksnavn og passord finnes oppslått i kurslokalene.

* Kurspåmelding er bindende. Se våre salgsbetingelser.

Kurset arrangeres helgen 31. januar og 1. februar 2015 kl 09.00 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Prisen for kurset er kr 9850,- inkludert materiell (kurspresentasjon) og lunsj.

Sikre deg en plass på dette kurset ved å fylle ut skjemaet under: