Kurs i bildebehandling for nettredaktører (introduksjonskurs), 1. desember

Hvordan velge riktige bilder, behandle og beskjære for å få et best mulig helhetsinntrykk? Hvordan skape riktig visuell webkommuikasjon på nettstedet? Lær bildevalg og -behandling av bestepraksis-designer Jakob Thyness.

Kurset som gir deg et bevisst og profesjonelt forhold til bildebruk på dine nettsider:

Når man driver nettsted er bildene en viktig del av kommunikasjonen. Riktig og profesjonell billedbruk er en vesentlig del av helhetsinntrykket, og kan utgjøre forskjellen på om brukeren velger å bli på dine nettsider eller ikke. I tillegg vil hvilket bilde du velger og hvordan du beskjærer det påvirke budskapet i en enkelt artikkel.

Kurset «Bildebehandling for nettredaktører» er et tilbud til deg som arbeider med innhold og kommunikasjon på et nettsted, men ikke har bakgrunn innen grafiske fag. Her lærer du både hva du skal se etter når du velger bilder, hvordan du kan vurdere alternative motiver, og hvordan du kan behandle bildet for best mulig bildekvalitet.

Påmelding til kurs i Bildebehandling for nettredaktører

Noen stikkord om innholdet er:

  • Hvordan bruke bilder for å forsterke et budskap
  • Hvordan forbedre og utnytte det bildematerialet man har til rådighet
  • Hvilke bilder passer til hvilken bruk?
  • Hva kommuniserer farger?
  • Når bruke .gif og når bruke .jpeg-bilder?
  • Når bør man velge foto og når bør man bruke tegninger?
  • De tre praktiske knepene enhver nettredaktør må kunne i Photoshop/Photoshop Elements
Kursleder : Jakob Thyness
Jakob har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, først i flere reklamebyråer og senere som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og transaksjonsdesign, og har utformet flere prisbelønte nettsteder. Med sitt konsept Dirty Design holder han foredrag over hele verden, og høster stor anerkjennelse i de internasjonale fagmiljøene.

Kurset holdes kl.12.30 – 15.30 i Strandgt. 19 (rett ved Oslo Sentralstasjon). Prisen er kr 2450 eks mva, inkludert kursmateriell.

— NB! Det er ikke nødvendig å ha med PC på kurset. —

Opps, fant ikke skjemaet.