Bildebehandling og Photoshop, kurs 7. og 8. desember

2-dagers praktisk workshop for deg som vil bli mer profesjonell på valg og bruk av bilder, og på avansert bearbeidelse av bilder og grafiske elementer i Photoshop.

Bonus: Få med rapporten «Bildebruk og bildebehandling for nettredaktører»

Blir du stadig mer bevisst på hvor viktige bildene er som del av nettstedet ditt? Ønsker du å ta bildevalg, bildebehandling og bildebruk på alvor? Skulle du ønske du var litt mer øvet i bruk av Photoshop? – Da er dette kurset for deg.

Kurset er en praktisk workshop med undervisning, konkrete øvelser under veiledning og gjennomgang av løsningsalternativer i plenum. Du får hands-on øvelse og gjennomgang av blant annet disse emnene:

  • Bildelegging – hvilket bilde bør du velge til å illustrere hvilke saker?
  • Hvordan gjøre gode søk i bildebaser?
  • Beskjæring av bilder – hvor mye er nok? Hvor bør utsnittet tas?
  • Fargekorrigering for web – hvordan motvirke fargestikk og sikre god bildekvalitet.
  • Frilegging av motiver slik at de blir stående på hvit bakgrunn.
  • Sammenkopiering – for eksempel å legge inn en person fra ett bilde på et annet bakgrunnsbilde.
  • Bruk av grafiske elementer i bilder, for eksempel tekst eller border oppå bilde.

Klikk her for å bestille plass på kurset 7. og 8. desember

Bonus: Få med rapporten «Bildebruk og bildebehandling for nettredaktører»
Du som bestiller dette kurset nå mottar også rapporten Bildebehandling for nettredaktører uten ekstra kostnad. Rapporten er skrevet av kursleder Jakob Thyness og sendes ut elektronisk som del av kursmateriellet.

Kurset egner seg for noe øvede nettredaktører og webdesignere. Deltagere må ha med bærbar PC der Photoshop eller Photoshop Elements er installert. Grunnleggende forståelse av Photoshop eller Phtoshop Elements forutsettes.

Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.

Kurset holdes 7. og 8. desember kl 09.00 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Prisen er kr 9250,- pr deltager eks mva, inkludert lunsj og kursmateriell.

NB! Antallet deltagere er begrenset. Fyll ut bestillingsskjemaet under for å sikre deg en plass på dette kurset.

Opps, fant ikke skjemaet.