Størst i Norge på kurs for profesjonelle webfolk

Lynkurs i sosiale medier 14. desember

De sosiale mediene som Facebook, Twitter, Wikipedia, YouTube og andre er i ferd med å forandre grunnreglene for webkommunikasjon. I dette heldagskurset lærer du å forholde deg til disse mediene som naturlige supplementskanaler for ditt web-innhold.

Over 2,5 millioner nordmenn har profiler på Facebook (se også flere nøkkeltall om sosiale medier). Spredningskanaler som Twitter kan sikre deg eksponentiell vekst av lesertallene for innholdet ditt – i hvert fall for en enkelt dag. You Tube er blitt verdens nest største søkemotor. Hva er det egentlig som skjer?

Det som skjer er at webben er i endring. Fra å være en kanal som først og fremst handlet om informasjonsformidling og (fra brukers side) informasjonsinnhenting, er web nå i stadig økende grad en kanal for dialog, deling, tredjepartsomtale, anbefalinger og kommentering. Hva andre sier om deg er i ferd med å bli vel så viktig som den informasjonen du selv leverer.

Klikk for å bestille plass på dette lynkurset i sosiale medier

Her er noen stikkord om innholdet:

  • Hvilke er egentlig de sosiale mediene, og hva kjennetegner hver av dem?
  • Hvordan er sosiale medier forskjellige fra andre nettsider?
  • Hvordan følge med på hva som sies om deg i sosiale nettverk?
  • Hvordan kan sosiale medier forsterke og utdype kommunikasjonen på eget nettsted?
  • Hvilket innhold egner seg for sosiale medier?
  • Hvordan vekke interesse og fenge i sosiale kanaler?
  • Hvordan utforme og formulere relevante budskap?
  • Hvordan svare relevant på tiltale og henvendelser?
  • Hvordan møte kritiske tilbakemeldinger og negativ omtale?

Hva betyr dette for oss som webkommunikatører? – Vel, det betyr noe for både hvilke ting vi velger å formidle og for hvordan vi velger å gjøre dem tilgjengelig. Vi trenger å kjenne de sosiale mediene, vite hvordan de fungerer, hva som egner seg for hvilken kanal, hvordan vi skal svare på tiltale – og ikke minst: Vite når vi skal la det være.

Dette er temaet for heldagskurset Lynkurs i Sosiale Medier. I løpet av denne dagen vil du få en rekke praktiske og konkrete innspill til egen kommunikasjon i sosiale kanaler, og kunnskap og verktøy som hjelper deg å sette det raskt og effektivt ut i live for egen organisasjon.

Nina Furu
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen norsk webkommunikasjon, Hun har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003. Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

Kurset arrangeres 14. desember kl 09.00 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Prisen for kurset er kr 4980 eks mva, inkludert materiell (kurspresentasjon) og lunsj.

Bestill din plass på dette fremtidsrettede kurset i dag ved å fylle ut skjemaet under:

Opps, fant ikke skjemaet.

Praktisk informasjon

Alle kurs holdes i våre kurslokaler i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.

Se kart og veibeskrivelse

Trenger du å få kurs dekket av NAV?

Kommende kurs