Mentorprogrammet – fellessamlinger og personlig coaching i et helt år

Mentorprogrammet er et tilbud om skreddersydd oppfølging og videregående kursing til utvalgte deltagere på et mer avansert kompetansenivå. Oppstart er 11. april og søknadsfrist 1. mars.

Våre mest erfarne og kunnskapsrike kunder har etterlyst mer skreddersydd oppfølging enn vi kan gi via vanlige kurs. Vi har derfor laget et mentorprogram som kombinerer samlinger over et helt år med faglig coaching mellom samlingene.

Klikk her for å søke opptak til mentorprogrammet

Programmet går over 12 måneder og inkluderer 5 fellessamlinger og oppfølging fra din mentor mellom hver av samlingene.

Første samling er 11. og 12. april, mens 2. samling er deltakelse på Nettredaktørskolen – videregående kurs i juni. De 3 neste samlingene holdes 21. september, 3. – 4. januar, og 1. mars 2013.

Alle samlingene er i Webgruppens lokaler i Strandgaten 19 i Oslo.

På fellessamlingene blir det både faglig oppdatering sammen med Webgruppens fagpersoner, case-gjennomganger og diskusjoner med studentene i sentrum. Hver enkelt deltaker vil få anledning til å drøfte sine konkrete utfordringer på fellessamlingene.

I oppfølgingen mellom samlingene legges det vekt på at hver deltaker skal få coaching i forhold til sine personlige kompetansebehov og veiledning i forhold til konkrete problemstillinger i sin organisasjon.

Det legges opp til ca. 3-5 timers veiledning pr. person i snitt mellom samlingene, noe som tilsvarer 15-25 timer totalt sett gjennom året.

Noe av denne tiden kan benyttes til vanlig konsulentbistand, eventuelt som bistand til internskolering eller dialog med ledere og ledergrupper.

Mentorprogrammet gir deg en fast mentor gjennom hele året. Du velger selv om dette skal være Nina Furu, Jakob Thyness eller Kenneth Eriksen.

Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.
Kursleder : Kenneth Eriksen
Kenneth er en kjent profil i web-Norge, og har bl.a. vært leder i bransjeforeningen INMA. Han er en erfaren markedsfører og nettredaktør med fartstid bl.a. fra ICA og DnB. I dag er han konsulent, kursleder og foredragsholder, i tillegg til å være digitalrådgiver i Naturvernforbundet og lokalpolitiker i Oslo.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, bedriftseier og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital kommunikasjon som brukes på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

I mentorprogrammet inngår det flere fagbøker, som tilpasses samlingene og individuelle behov. Andre kurs fra Webgruppen kan også inngå. Tanken er at du som deltaker i mentorprogrammet skal være vår høyest prioriterte kunde.

Mentorprogrammet skal være eksklusivt og tilbys bare til mellom 5 og 10 personer pr. år. Kommer det færre enn 5 kvalifiserte deltakere vil programmet ikke bli gjennomført.

Deltakelse på mentorprogrammet krever et visst kunnskapsnivå, og opptak skjer derfor bare etter søknad. Vi vurderer hver søknad individuelt. Nivået vi forventer av våre studenter er tilsvarende Nettredaktørskolen – grunnkurs pluss praktisk erfaring.

Dersom du ikke allerede har gjennomført grunnkurset på nettredaktørskolen, kan du fortsatt søke om opptak, dersom du kan dokumentere tilsvarende kompetanse, eller erfaring.

Oppstart 11. april og søknadsfrist 1. mars

Mentorprogrammet koster kr 50.000 eks mva og varer 12 måneder. (Dersom du allerede har tatt Nettredaktørskolen – videregående blir deltakeravgiften redusert med kr. 10.000 eks mva.)

Fyll ut skjemaet under for å søke opptak til mentorprogrammet:

Opps, fant ikke skjemaet.