Oppfrisking og eksamen, GAIQ, 14. desember 2016

Repetisjons- og eksamensdag for kursdeltagere som tidligere har deltatt på GAIQ-sertifiseringskurs og skal ta eksamen på nytt.

Google Analytics SertifiseringskursDenne kursdagen er del av Google Analytics sertifiserings-kurs (GAIQ) som starter 30. november.

For deltagere som allerede har tatt GAIQ-kurs hos Webgruppen tilbyr vi også siste dag av dette kurset som eget kurs, med repetisjon av GAIQ-pensum og eksamensgjennomføring i Webgruppens lokaler.

Dette kurset passer enten du ønsker å gå opp en ekstra gang eller du ønsker å fornye den sertifiseringen du allerede har.

I løpet av de tre timene før lunsj gjennomgås både teori og praksis av pensum i GAIQ, kort og repetisjonspreget. Etter lunsj arrangeres eksamen.

NB! Merk at dette kurset kun er tilgjengelig for deltagere som tidligere har tatt fullt GAIQ-kurs hos Webgruppen. Vi har dessverre ikke kapasitet til å arrangere eksamensdager for deg som tar GAIQ som selvstudium.

Kursleder : Magnus Strømnes Bøe
Magnus har jobbet med søkemotormarkedsføring siden 2001 og regnes som en av landets mest kunnskapsrike på området. Han er faglig ansvarlig for søkemotoroptimalisering og konverteringsoptimalisering og partner i RED Performance, og jobber med å finne måter å få maksimale resultater på web.

Kursinformasjon

Kursdato:onsdag 14. desember, 2016
Kurstidspunkt:kl. 09.00
Kurssted:Dette er et nettkurs
Kursavgift:kr. 2990,- inkludert kursmateriell og lunsj. *

Heldagskurs

Våre heldagskurs varer fra:
kl. 09:00 – kl. 15:30
Lunsjpause: kl. 11:45 – 12:30.

Dørene åpnes kl. 08:30.

Lunsj inkludert

Alle våre heldagskurs inkluderer lunsj. Hva som serveres varierer fra dag til dag.

Skulle du ha matallergier eller andre spesielle behov når det gjelder diett, ber vi om at du opplyser om dette på bestillingsformularet.

Krever datamaskin

Enkelte av våre kurs krever bruk av datamaskin. Denne må medbringes av deltakeren selv.

Det er en fordel om man møter noen minutter før kursstart, slik at man har tid til å koble opp maskinen.

Krever tilgang til tjeneste

Enkelte av våre kurs krever tilgang til tjenester som f. eks. Google Analytics eller Linkedin.

Kursdeltakere må normalt selv sørge for at de har tilgang til den aktuelle tjenesten, oppsett av brukerkontoer m. m. før kurset, med mindre dette inngår i kursopplegget.

Krever internett

Enkelte av våre kurs krever tilgang til internett, enten via laptop, nettbrett eller mobiltelefon.

Vi har trådløs internettilgang i våre lokaler som alle våre kursdeltakere kan benytte seg av. Nettverksnavn og passord finnes oppslått i kurslokalene.

* Kurspåmelding er bindende. Se våre salgsbetingelser.

Kurset arrangeres 14. desember 2016, kl 09.00 – 15.30. Kurset holdes i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Kurset koster kr 2990.

Bestill plass på eksamensdagen ved å fylle ut skjemaet under: