Sertifisering i markedsføring med søk (SEO og PPC), oppstart 8. mars 2019

Sertifiseringen som dokumenterer at du behersker markedsføring på Google med både gratis og betalte teknikker. Bli en av de aller første sertifiserte spesialistene på markedsføring på søk (SEO og PPC) i Norge!

Webgruppen i samarbeid med Digital Marketing Institute tilbyr Norges første sertifiseringskurs i søkemarkedsføring inkludert SEO. Etter bestått eksamen blir du sertifisert spesialist på markedsføring i søkemotorer.

Klikk her for å delta på Sertifisering i markedsføring med søk (SEO og PPC)

Denne sertifiseringen er ideell for deg som jobber spesielt med markedsføring gjennom søk, skal lede et team innen søkemarkedsføring, eller simpelthen vil løfte kompetansen innen området. Kurset er laget for å hjelpe deg å utnytte søk generelt (og Google spesielt) effektivt som digital markedsføringskanal.

Innholdet i kurset er godkjent av Digital Marketing Institute’s internasjonale Industry Advisory Council, der Google selv er representert. Gjennom kurset får du en profesjonell sertifisering som er internasjonalt anerkjent.

Du lærer å drive målrettet skaping og spredning av innhold i gratis synlighet gjennom SEO, lage og optimalisere Google Ads, sette opp relevante målings- og optimaliseringsrutiner og mye annet.

Hvorfor ta en slik sertifisering?

Google står for over 50 % av all trafikk til verdens nettsider, og synlighet på Google er forretningskritisk for de fleste selskaper. Markedsføring på søk er dermed en etterspurt ferdighet, og denne sertifiseringen gir deg de nyeste teknikkene og verktøyene for å jobbe effektivt i disse flatene. Programmet går i dybden og fokuserer på planlegging, implementering og optimalisering av bedriftens strategi for søkesynlighet.

Du lærer i klasserom, med tydelige forklaringer og eksempler hvordan du utvikler og distribuerer innhold i de sentrale sosiale nettverkene. Dette gir deg praktiske kunnskaper om hvordan du kan lage tiltak som følger bestepraksis, både med gratis og betalte virkemidler.

Når du har bestått eksamen, får du en internasjonal spesialist-sertifisering som dokumenterer at du besitter unike og svært salgbare ferdigheter. Dette hjelper deg å skille deg ut på arbeidsmarkedet – og det gir din arbeidsgiver klare konkurransefortrinn i markedet.

Sertifiseringen lærer deg å arbeide systematisk og målrettet i både større og mindre bedrifter.

Når du blir sertifisert får du også med 1 års gratis medlemsskap i den internasjonale kompetanseportalen til Digital Marketing Instutute.

Kurset holdes i våre lokaler med norske lærere, med engelske presentasjoner.

Kurset dekker disse 10 sentrale emnene:

 • Introduksjon til søkemarkedsføring (Jakob Thyness)
 • SEO setup (Nina Furu)
 • SEO innhold (Nina Furu)
 • SEO workshop (Roar Eriksen)
 • Betalt søk (Jakob Thyness)
 • Display-annonsering (Jakob Thyness)
 • Videoannonsering (Jakob Thyness)
 • Oppsett for analyse (Nina Furu)
 • Applisert analyse (Nina Furu)
 • Strategi og planlegging (Jakob Thyness)

Les  hele kursplanen her.

Eksamen er nettbasert, tas på et testsenter, og foregår på engelsk. Mer informasjon om eksamen.

Eksamenen er akkreditert til nivå 5 i European Qualifications Framework.

Hvem er dette kurset for?

 • Deg som jobber med synlighet på søk i bedrift eller byrå, og vil dokumentere din kompetanse.
 • Deg som har en bakgrunn i digital markedsføring eller innhold og vil styrke deg på fagfeltet søkemarkedsføring.
 • Deg som vil forstå, måle, analysere og rapportere på hvilken rolle Google spiller i markedsføringsmiksen.

Hva kan du forvente?

 • Foredrag og oppgaver du selv kan løse.
 • De nyeste metodene og teknikkene for å oppnå resultater innen sosiale medier.
 • Konkrete ferdigheter og verktøy for å skape resultater for din organisasjon.

Hva kommer du til å lære?

 • Hvordan du setter opp, driver, måler og evaluerer et relevant firmanærvær i sosiale medier.
 • Hvordan du setter opp, driver, måler og evaluerer effektive kampanjer i sosiale medier.
 • Bestepraksis og innovative strategier som gir konkurransefortrinn for din bedrift.


Last ned brosjyre for dette kurset (.pdf-fil)

 

Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, først i flere reklamebyråer og senere som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og interaksjonsdesign, og har utformet flere prisbelønte nettsteder.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen norsk webkommunikasjon, Hun har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003. Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.
Kursleder : Roar Eriksen
Roar har fartstid bl.a. fra Google, og regnes som Norges fremste ekspert og en av de aller beste i Europa på området digital synlighet. I tillegg er han en morsom og lærerik foredragsholder, som er tydelig og forståelig også for tilhørere uten teknisk bakgrunn. Roar Eriksen suppleres av Nina Furu, som også deltar på hele kursdagen.

Kurset holdes over 5 påfølgende fredager med oppstart 8. mars 2019. Kursdatoene blir altså 8. mars, 15. mars, 22. mars, 29. mars og 5. april 2019. Undervisning foregår mellom 9 og 15.30 hver kursdag.

Kursinformasjon

Kursdato:fredag 8. mars, 2019 til fredag 5. april, 2019
Kurstidspunkt:kl. 09.00
Kurssted:Webgruppen AS, Strandgaten 19, 0152 Oslo. Se kart og veibeskrivelse
Kursavgift:kr. 19980,- inkludert kursmateriell og lunsj. *

5 dagers kurs

Kurset går over 5 hele arbeidsdager. Avhengig av kurs kan dette være 5 dager i rekkefølge eller 1 ukedag pr. uke i 5 uker. Denne informasjonen finnes i den øvrige kursomtalen.

Krever datamaskin

Enkelte av våre kurs krever bruk av datamaskin. Denne må medbringes av deltakeren selv.

Det er en fordel om man møter noen minutter før kursstart, slik at man har tid til å koble opp maskinen.

* Kurspåmelding er bindende. Se våre salgsbetingelser.

Normal pris er kr 24 500,- , men kurset har kampanjepris kr 19980 ved bestilling innen utgangen av januar. Prisen inkluderer lunsj og alt kursmateriell. Eksamensavgift kommer i tillegg (€180 som betales direkte til Pearson Vue).

Etter endt kurs skal du kunne ta og bestå sertifiseringseksamen som Digital Marketing Specialist Search – og dermed kunne dokumentere at du kan jobbe med markedsføring i sosiale medier på høyere nivå i inn- og utland.Bli en av de aller første sertifiserte spesialistene på markedsføring på søk (SEO og PPC) i Norge –  fyll ut påmeldingen under:

2019-03-08 Sertifisering i markedsføring med søk (SEO og PPC)

Ja takk, jeg melder meg på kurset. Faktura sendes oppgitt adresse. Påmeldingen er bindende.