Slik blir du mer synlig på søkemotorer, kurs 12. oktober

Lær av landets ledende søkemotorekspert hvordan dine sider kan få gode plasseringer på Google og andre søkemotorer – uten å jukse.

Verdens søkemotorer har nå mange milliarder søk hver uke, og over 91% av brukerne benytter søkemotorer. I Norge alene skjer ca 15 millioner søk hver eneste dag – en enorm mengde trafikk som i hovedsak går til de aktørene som lykkes i å få førstesideplasseringer på søkemotorene – først og fremst på Google, som alene står for over 80% av søkemotortrafikken i Norge.

Med andre ord: Søkemotorer er nøkkelen til synlighet, trafikk, økonomisk suksess og annen måloppnåelse på nett. Men å bli synlig i det organiske søketreffet på søkemotorer kan ikke kjøpes – det må fortjenes.

I dette kurset kan du lære, av landets ledende ekspert på søkemotorer, hvordan ditt nettsted kan oppnå slike plasseringer, uten å jukse og uten å måtte betale for oppføringene. Du får vite om en rekke grep du selv kan gjøre, som altså kan sikre deg plassering på første treffside på Google og andre søkemotorer. Merk at dette er snakk om fortjente oppføringer med svært høy klikkrate som ikke koster penger.

Påmelding til Slik blir du mer synlig på søkemotorer

Noen stikkord om innholdet er:

  • Hvordan kan du sikre at ditt nettsted blir mest mulig synlig på nett?
  • Hvilken rolle spiller den tekniske kvaliteten på ditt nettsted?
  • Hvilke grep skal til for å forbedre denne?
  • Hva skal til for å bli synlig for og tiltrekke seg nye brukere?
  • Hva bør du kreve av din tekniske leverandør?
  • Hva kan du gjøre selv?
  • Hva bør du absolutt ikke gjøre?

Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, bedriftseier og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital kommunikasjon som brukes på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.
Kursleder : Roar Eriksen
Roar har fartstid bl.a. fra Google, og regnes som Norges fremste ekspert og en av de aller beste i Europa på området digital synlighet. I tillegg er han en morsom og lærerik foredragsholder, som er tydelig og forståelig også for tilhørere uten teknisk bakgrunn. Roar Eriksen suppleres av Nina Furu, som også deltar på hele kursdagen.

Kurset holdes 12. oktober kl. 09.00 – 15.30 i Strandgt. 19 rett ved Oslo Sentralstasjon. Prisen er kr 4 980 eks mva per person, inkludert kursmateriell, lunsj og kaffe/te. Påmeldingen er bindende.

Opps, fant ikke skjemaet.