Slik får du 6 stjerner på DIFI, kurs 2. februar

Driver du et nettsted i offentlig sektor? Da blir du vurdert av DIFI hver år, og får en stjernangivelse som sier noe om kvaliteten på webben din. Dette er kurset […]

DIFI følger noen strenge kvalitetskriterier når de vurderer norske nettsteder. Kriteriene går på både tilgjengelighet, brukertilpasning og innhold. Til gjengjeld henger også stjernevurderingen høyt, og det skal mye til å oppfylle kriteriene så godt at man oppnår 6 stjerner.

Klikk her for å bestille plass til 6 stjerner på DIFI kurset

I dette kurset går bestepraksis-designer og «Dirty design»-evangelist Jakob Thyness i Webgruppen gjennom kravene til DIFI og konkretiserer i praksis hva som skal til for å oppfylle dem.

Etter kurset skal du kunne forbedre nettstedet på en slik måte at det forbedrer stjernerangeringen for din web. Vi kan dessverre ikke garantere at alle deltagere oppnår 6 stjerner, ettersom publiseringsverktøy varierer og dette ikke er teknisk gjennomførbart på alle plattformer.

Dette omfatter blant annet;

  • Hvordan oppnå konsekvente menystrukturer
  • Hvilken rolle spiller «brødsmulesti»?
  • Hva menes med en forenlet informasjonsflyt?
  • Hva ligger i at informasjons skal være «strukturert om kjerneoppgaver»?
  • Hvordan bør søkeresultat presenteres?
  • Hvordan oppfyller du WAI-standarden?
  • Hva utgjør en lettlest tekst?
  • … og mye mer.
Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.

Kurset holdes 2. februar kl 09.00 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Prisen er kr 4980 eks mva, inkludert lunsj og kursmateriell.

Reserver din plass på dette nyttige kurset nå, ved å fylle ut skjemaet under:

Opps, fant ikke skjemaet.