Slik lager du egne Facebook-sider, kurs 1. november

Ønsker du å bruke Facebook som plattform for kommunikasjon med brukerne dine, eller for å sikre deg et nærvær i norges mest benyttede nettsted? Da trenger du en egen Facebook-side. Det er gratis å lage og å ha en slik side, og i dette kurset lærer du hvordan du oppretter og vedlikeholder den selv.

Ifølge TNS Gallup er det nå mer enn 2,5 millioner nordmenn som benytter Facebook på en ukentlig basis eller oftere. En egen Facebook-side blir dermed mye verd, både for å sikre deg et nærvær i denne arenaen, og som en kanal for toveis dialog med kunder og brukere.

I tillegg kommer det faktum at når du publiserer noe på din Facebook-side, vil det kunne komme opp i nyhetsfeeden til alle som har klikket for at de liker din side. Dermed får du en meget kraftfull push-kanal som supplement til pull-kanalen som er din egen webside. For den målrettede webkommunikatør er ikke Facebook og eget nettsted et spørsmål om enten-eller, men om både-og.

Det å lage og vedlikeholde en egen side på Facebook er helt gratis, også for kommersielle selskaper. Med en egen side på Facebook kan du dessuten selv tilpasse design og utforming på innholdet, lage egne faneblader, styre velkomstbildet og mye mer.

Klikk for å bestille plass på Slik lager du egne Facebook-sider

I løpet av dette heldagskurset lærer du blant annet dette:

  • Hva er forskjellen på sider og grupper, og hva bør benyttes når?
  • Hvordan opprette egne sider.
  • Hvordan tilpasse faneblader.
  • Hvordan legge inn eget design på siden.
  • Hvordan definere velkomstbilde.
  • Hvordan hente inn saker automatisk fra eget nettsted og andre kilder.
  • Hvordan komme i gang med å få «likes» på siden.
  • Hvordan få din egen Facebook-webadresse.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen norsk webkommunikasjon, Hun har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003. Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

Kurset krever at deltagerne aktivt bruker Facebook under kurset, så det er viktig å ta Med bærbar PC på kursdagen.

I løpet av kursdagen vil alle deltagere lage sin egen Facebook-side. Du kan dermed benytte kurset til å arbeide aktivt med egen webkommunikasjon på Facebook. (Du vil lære å arbeide med siden skjult, slik at den først blir synlig for andre Facebook-brukere når du velger det.)

Kurset holdes 1. november kl 09.00 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon. Pris på kurset er kr 4980 eks mva.

Fyll ut påmeldingen under for å melde deg på dette kurset i dag.

Opps, fant ikke skjemaet.