Slik styrer du et webprosjekt, kurs 28. november

Skal du lage en ny webside eller ser at eksisterende web har forbedringspotensiale? Er du usikker på hvilke tiltak som bør iverksettes? I dette kurset får du tipsene som setter deg i stand til å drive et effektivt webprosjekt.

Bonus: Den strategiske webutviklingsprosessen

I dette kurset lærer du den innholdsstyrte/brukersentriske utviklingsprosessen, slik at webkommunikasjonen blir tydeligere og kan bidra til bedre resultater for bedriften eller organisasjonen.

  • Hvordan gå fram for å kartlegge hva brukerne ønsker å gjøre/finne på din web
  • Hvordan konkretisere målene for websatsningen
  • Hva slags konsept kan utvikles for å oppfylle både organisasjonens mål og brukernes behov?
  • Hvordan spesifiserer man innhold og funksjonalitet for det valgte konseptet?

Gjennom dette heldagskurset får du muligheten til å finne webkonseptet med suksesspotensiale for nettopp din bedrift eller etat. Du vil kunne kartlegge hvilke brukerscenarier du bør tilrettelegge webløsningen din for, og hvordan du kan forbedre brukeropplevelsen i henhold til dette.

Kombinér 2 kurs – lær hele prosessen

Dette kurset kan med fordel kombineres med kurset Kravspesifisering og innkjøp av ny web, som går dagen etter. Ved å kombinere de to kursene får du en komplett gjennomgang av den innholdsstyrte/brukersentriske utviklingsprosessen over to dager.

Første dag vil da dekke kartlegging av målsettinger, kartlegging av brukerbehov, konseptdefinering og innholdsspesifisering, mens andre dag dekker konkretiseringene av den ønskede løsning i form av en teknisk kravspesifikasjon.

KOMBINASJONSRABATT: Bestiller du begge kurs samtidig får du 10 % rabatt på begge kurs.  Pass på å krysse av for at begge kurs bestilles ved påmelding (du trenger da ikke å fylle ut to skjema).

Kurset «Slik styrer du et webprosjekt» dekker blant annet:

  • Hvordan definere SMART’e mål for websatsningen
  • Kartlegging av brukerbehov
  • Workshop-metoder
  • Bruk av scenarier og personas i videreutvikling av web
  • Papirprototyping av forbedringer
Bonus: Den strategiske webutviklingsprosessen
Sammen med kursmateriellet for dette kurset mottar du også rapporten "Den strategiske webutviklingsprosessen", der prosessen for utvikling/forbedring av websider beskrives trinn for trinn. Som deltager på dette kurset mottar du denne rapporten helt uten ekstra kostnad.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen norsk webkommunikasjon, Hun har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003. Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

Kurset holdes 28. november kl 09.00 – 15.30 i Strandgt. 19 rett ved Oslo Sentralstasjon. Prisen er kr 4 980 eks mva, inkludert lunsj og kursmateriell.

Opps, fant ikke skjemaet.