Nettkompetanse som skaper resultater.

Slik styrer du et webprosjekt, kurs 28. november

Skal du lage en ny webside eller ser at eksisterende web har forbedringspotensiale? Er du usikker på hvilke tiltak som bør iverksettes? I dette kurset får du tipsene som setter deg i stand til å drive et effektivt webprosjekt.

Bonus: Den strategiske webutviklingsprosessen

I dette kurset lærer du den innholdsstyrte/brukersentriske utviklingsprosessen, slik at webkommunikasjonen blir tydeligere og kan bidra til bedre resultater for bedriften eller organisasjonen.

  • Hvordan gå fram for å kartlegge hva brukerne ønsker å gjøre/finne på din web
  • Hvordan konkretisere målene for websatsningen
  • Hva slags konsept kan utvikles for å oppfylle både organisasjonens mål og brukernes behov?
  • Hvordan spesifiserer man innhold og funksjonalitet for det valgte konseptet?

Gjennom dette heldagskurset får du muligheten til å finne webkonseptet med suksesspotensiale for nettopp din bedrift eller etat. Du vil kunne kartlegge hvilke brukerscenarier du bør tilrettelegge webløsningen din for, og hvordan du kan forbedre brukeropplevelsen i henhold til dette.

Kombinér 2 kurs – lær hele prosessen

Dette kurset kan med fordel kombineres med kurset Kravspesifisering og innkjøp av ny web, som går dagen etter. Ved å kombinere de to kursene får du en komplett gjennomgang av den innholdsstyrte/brukersentriske utviklingsprosessen over to dager.

Første dag vil da dekke kartlegging av målsettinger, kartlegging av brukerbehov, konseptdefinering og innholdsspesifisering, mens andre dag dekker konkretiseringene av den ønskede løsning i form av en teknisk kravspesifikasjon.

KOMBINASJONSRABATT: Bestiller du begge kurs samtidig får du 10 % rabatt på begge kurs.  Pass på å krysse av for at begge kurs bestilles ved påmelding (du trenger da ikke å fylle ut to skjema).

Kurset «Slik styrer du et webprosjekt» dekker blant annet:

  • Hvordan definere SMART’e mål for websatsningen
  • Kartlegging av brukerbehov
  • Workshop-metoder
  • Bruk av scenarier og personas i videreutvikling av web
  • Papirprototyping av forbedringer
Bonus: Den strategiske webutviklingsprosessen
Sammen med kursmateriellet for dette kurset mottar du også rapporten "Den strategiske webutviklingsprosessen", der prosessen for utvikling/forbedring av websider beskrives trinn for trinn.Som deltager på dette kurset mottar du denne rapporten helt uten ekstra kostnad.
Nina Furu
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen norsk webkommunikasjon, Hun har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003. Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

Kurset holdes 28. november kl 09.00 – 15.30 i Strandgt. 19 rett ved Oslo Sentralstasjon. Prisen er kr 4 980 eks mva, inkludert lunsj og kursmateriell.

Opps, fant ikke skjemaet.

Praktisk informasjon

Alle kurs holdes i våre kurslokaler i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.

Se kart og veibeskrivelse

Trenger du å få kurs dekket av NAV?

Kommende kurs