Webgruppens Digitale Julefest

Bli med oss på gratis julefest på Zoom – få litt faglige innspill, litt mingling, og kanskje du vinner en premie …

Bli med oss på en digital julefeiring.

Påmelding til Webgruppens digitale julefest

Helt siden 2003 har Webgruppen holdt et årlig julearrangement i våre lokaler. Fra starten av het dette arrangementet «Nettredaktørenes julelunsj» og de senere årene har det vært «Nettredaktørenes julegløgg».

I år er det ikke mulig for oss å arrangere en fysisk julefest, så da lager vi en digital julefest i stedet. Fordelen med dette er jo at vi kan ha julefest med webfolk fra hele landet!

Her vil du få anledning til å mingle med andre fagfeller, delta i julequiz, få litt faglig påfyll, og som vanlig trekker vi noen julegaver inkludert gratis kurs.

Har du lyst til å være med? I så fall, hold av 16. desember fra 13-15 (vi vet ikke helt om vi kommer til å bruke tiden helt fram til kl 15.00 siden vi ikke har gjort dette før, men det er greit å ha tid å gå på). Jakob og Nina er vertsskap, som vanlig. Mat og drikke må du stå for selv, men litt faglig Zoom-underholdning skal vi klare å by på!

Velkommen!

Kursleder : Jakob Thyness
Jakob er sertifisert digital markedsfører, UX-sertifisert, kursleder og partner i Webgruppen. Han har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, både i byråsammenheng og som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og brukeropplevelse, og har bred erfaring fra nettsteder både i privat og offentlig sektor.
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, bedriftseier og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital kommunikasjon som brukes på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

Webgruppens julefest arrangeres 16. desember 2020 kl. 13.00 – 15.00 som digitalt arrangement. Arrangementet er gratis.

Sikre deg en plass ved å fylle ut skjemaet under:

Påmelding til Webgruppens digitale julefest 2020

Ja takk, jeg melder meg på til arrangementet.