WordPress, 28. mai 2013

Ønsker du å bruke gratisverktøyet WordPress som publiseringsløsning for ditt nettsted? Her er kurset som viser deg hvordan.

Gratis rapport: Kom i gang med WordPress

Illustrasjon WordPress-logoFor mange seiler nå WordPress opp som en meget aktuell kandidat til kommersielle løsninger. WordPress er gratis, utvalget av designmaler er tilnærmet ubegrenset, og WordPress har en rekke én-klikks-integreringer med moderne funksjonalitet som RSS-feeds, anbefalinger i sosiale medier mm.

Klikk her for å bestille plass på WordPress-kurset

Etter endt kurs skal du være i stand til å installere WordPress på eget domene, opprette og tilpasse design og gjøre nettstedet klart for innlegging av innhold.

 

 

Gratis rapport: Kom i gang med WordPress
Som del av kursdokumentasjonen på dette kurset mottar du også Andreas Andersens rapport/veiledning om hvordan du installerer WordPress på eget domene. Denne 26-siders rapporten har tidligere vært solgt for kr 1450,- separat, men som deltager på dette kurset får du den uten ekstra kostnad.

Innholdet dekker blant annet:

 • Hva slags nettsteder kan lages med WordPress?
 • Hvordan fungerer WordPress?
 • Hva trenger du for å drive WordPress på eget domene?
 • Hvordan bruker du funksjonaliteten i WordPress?
 • Hvordan velger du designmaler?
 • Hvordan tilpasse design med egen logo og andre standardvalg?
 • Hvordan opprettes og vedlikeholdes sider?
 • Hvordan installerer du tilleggsfunksjonalitet i widgeter?
 • Hvordan installerer du WordPress på egen server?
 • Hvilke «innstikk» eller «plug-ins» finnes, og hvilke bør du installere?
 • Hvordan kan du inkorporere bruk av skjemaer i WordPress?
 • Hvordan kan du sette opp din egen nettbutikk gratis på WordPress?
Kursleder : Nina Furu
Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, bedriftseier og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital kommunikasjon som brukes på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.
Kursleder : Vincent Hasselgård
Vincent driver et lite web-byrå i Fredrikstad hvor han jobber med utvikling og design av digitale flater og hjelper kunder med digitale strategier. Vincent har en bachelor i grafisk design fra Westerdals ACT. Han har mer enn 10 års erfaring med utvikling av løsninger i WordPress og har i tillegg til flere år som frilanser vært kreativ leder i aktivioslo.no.

Heldagskurset i WordPress holdes 28. mai 2013 kl. 09.00 – 15.30 i Strandgaten 19, rett ved Oslo Sentralstasjon.

NB! Vi anbefaler at du tar med egen bærbar PC for å følge eksemplene som blir vist og eventuelt teste dem ut på egne sider, selv om dette ikke er påkrevet for å følge kurset.

Prisen er kr 4980,- inkludert kursmateriell og lunsj. Fyll ut skjemaet under for å bestille plass på dette nyttige kurset:

Opps, fant ikke skjemaet.