Nettkurs

Lær noe hjemmefra, på din egen PC eller mobil:

Lynkurs i salg og markedsføring på nett

Et lite kurs som ikke krever forkunnskaper, men lærer deg det mest grunnleggende om salg og markedsføring på nett. Kurset kan du starte med nå med det samme.

Mer om Lynkurs i salg og markedsføring på nett

Digital marketing sertifiseringskurs som nettkurs

Nå kan du ta sertifiseringskurset i digital marketing hjemme hos deg selv. Med nettversjonen av dette kurset studerer du når det passer for deg, uansett hvor du holder til i Norge.

Mer om sertifiseringskurset som nettkurs

Webgruppen er størst i Norge på å kurse profesjonelle webkommunikatører og digitale markedsførere. Vi har holdt på med dette siden 2003, og har de aller fleste av landets største virksomheter på kundelisten.

Vi som underviser på nettkursene heter Jakob Thyness og Nina Furu, og vi er gründerne i selskapet. Her er vi:

Vi vil være dine lærere på nettkursene, og holder også en del av de fysiske kursene selv. På fysiske kurs suppleres vi av flere andre svært dyktige fagpersoner, som alle er blant de aller beste i landet på sine områder. Se mer om våre kursledere her.

Les gjerne også litt mer om Webgruppens referanser, og se hva de som har tatt sertifiseringskurs hos oss mener om dette kurset.

Hvis du har spørsmål til hvilke kurs som passer for deg eller lignende, så ring oss gjerne på 454 75 000 eller send en epost til post@webgruppen.no

Vi håper å se deg hos oss!