Om kursdagen

Velkommen til kurs hos Webgruppen! Vi vil gjerne at du skal være helt fornøyd når du går på kurs hos oss, og at du skal få mest mulig ut av dagen. Nedenfor finner du litt nyttig informasjon om hvordan kursene våre er lagt opp, og hvilke ting du bør tenke på før du kommer.

Hvor du finner oss
Vi holder til på gateplan i Strandgaten 19, 0152 Oslo, inngang på hjørnet av Prinsens gate og Strandgaten.
Kart og veibeskrivelse finner du her.

Kursdagen
Våre kurs starter kl. 09:00, og varer normalt til kl. 15:30. Vi har pauser ca. kl. 10:00, 11:00, 13:30 og 14:30, og lunsj mellom kl. 11:45 og 12:30. Vi åpner dørene kl. 08:30.

Kursbevis og kursdokumentasjon
Alle deltakere på våre heldagskurs får utstedt kursbevis. Kursbeviset er elektronisk, og kan lastes ned som PDF, skrives ut, eller deles på f. eks. Linkedin. Dette kursbeviset sendes ut til deltaker i etterkant av kurset. Kursdokumentasjonen består normalt av presentasjonen fra kurset i PDF-format, pluss eventuelle andre relevante dokumenter bestemt av kursleder. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å videredistribuere kursdokumentasjonen.

Bruk av PC/Mac
Enkelte av våre kurs krever at deltaker medbringer egen PC/Mac. Det stilles normalt ingen spesielle krav til typen PC eller installert programvare utover at du har trådløst nettverkskort og en kurant nettleser installert, f. eks. Chrome, Firefox eller Safari. Internet Explorer anbefales ikke. Vær også oppmerksom på at nettbrett ikke alltid lar seg benytte. Spør oss på forhånd dersom du er i tvil. Dersom kurset krever at du har med egen maskin står dette oppgitt under “Kursinformasjon” på den aktuelle kurssiden på webgruppen.no. I enkelte tilfeller må man ha tilgang til eksterne tjenester som f. eks. Google Analytics for å gjennomføre kurset. Dette vil også bli oppgitt på den aktuelle kurssiden.

Mat og drikke
Lunsj er inkludert i prisen på kurset. Dersom du skulle ha spesielle allergier eller diettbehov, ber vi om at du oppgir dette i påmeldingsskjemaet når du melder deg på kurset. I tillegg serverer vi kaffe og te gjennom kursdagen.

Tilgjengelighet
Lokalene våre befinner seg på gateplan, og er derfor lett tilgjengelig for rullestolbrukere. Vi har også handicaptoalett. Vi ber om at rullestolbrukere tar kontakt med oss i forkant, slik at vi kan legge forholdene best mulig til rette.

Vi gleder oss til du kommer, og håper du blir fornøyd!