Om oss

Hei.

Vi som eier Webgruppen heter Jakob Thyness og Nina Furu. Vi er gift med hverandre, og har vært sammen siden 1979 (!) Vi ble begeistret for internett da de første websidene kom til Norge midt på 1990-tallet, og begynte begge å jobbe med denne teknologien fra hver våre faglige utgangspunkt.

Jakob var opprinnelig designer og illustratør, så han ble en av landets første webdesignere. Han sto blant annet bak designet av første versjon av Doktor Online, flere elæringstjenester, nettmagasiner, oppslagsverk og mer.

Jeg (Nina) var skribent i Hjemmet Mortensen-systemet, og ble den første nettredaktøren for magasinene DET NYE, Bonytt og Foreldre & Barn. Da Orkla Media, Hjemmet Mortensen og Egmont startet sin første store portalsatsning, som het HjemmeNett, ble jeg hentet inn som redaktør der.

I mange år jobbet både Jakob og jeg på hver vår kant med haugevis av større norske webprosjekter i privat og offentlig sektor. Etter hvert ble en stadig større del av min jobb å undervise, og jeg startet Nettredaktørskolen i 2003. Jakob underviste allerede i webdesign ved Westerdals Reklameskole, ved siden av å drive eget designselskap. I i 2007 slo vi like godt selskapene våre sammen og ble det som i dag er Webgruppen AS.

Målet med Webgruppen er å holde de beste kursene som finnes i praktisk digital markedsføring og kommunikasjon. Våre kunder er derfor alle de som jobber operativt med sosiale medier, SEO, webanalyse, nettstedsdrift, digital markedsføring og lignende i norske bedrifter og etater.

Siden vi er organisert som et AS trenger vi også en styreleder. Jeg var selv styreleder ganske lenge, men jeg må bare innse at min store pasjon ikke er å ha møter med revisor og evaluere regnskapsbyråer. Så vi fikk simpelthen Joe Svelland inn. Han er profesjonell styreleder, og jeg kjente ham fra mitt styreverv i portalen Aktiv i Oslo, der han også var styreleder.

Etter hvert som faget utviklet seg og ble mer komplekst, så vi jo også at det var mange temaer som vi selv ikke hadde jobbet så mye med hands-on. Derfor har vi hele veien supplert vår egen fagkunnskap med de beste fagfolkene vi kan finne. Dette er folk som både har en spisskompetanse i de stadig mer detaljerte fasettene av digital markedsføring og som klarer å formidle denne kompetansen på forståelige måter. Du finner her en oversikt over våre mest brukte kursledere.

Vi vil alle veldig gjerne at du som kommer til oss på kurs skal føle deg godt mottatt og velkommen. Vi ønsker at du skal få en positiv opplevelse når du er på kurs, og at du skal lære noe som du virkelig kan bruke i din hverdag. Det er dette vi jobber for å få til, både i det fysiske og det virtuelle klasserommet.

Vi vil også veldig gjerne høre fra deg, enten du har positive eller negative tilbakemeldinger. Du treffer oss via epost, på Facebook, på Instagram, på Linkedin, på Twitter og på telefon 454 75 000 (9-15.30).

Velkommen til oss!

Handlekurv