Kursledere

Nina Furu

Nina er en veteran innen norsk internett-kommunikasjon. Med bakgrunn som nettredaktør for flere magasiner og portaler, startet hun Nettredaktørskolen i 2003 og har drevet den siden. Nina er partner i Webgruppen, og en kjent og kjær kursleder og foredragsholder i inn- og utland. Hun er også styreleder i Webforum Norge, sitter i en rekke juryer og utvalg, og har skrevet flere av fagbøkene om webkommunikasjon og sosiale medier som benyttes på norske høyskoler.

 

Jakob Thyness

Jakob har arbeidet med webdesign og visuell webkommunikasjon siden 1994, først i flere reklamebyråer og senere som frittstående rådgiver. Han har spesialisert seg på visuell webkommunikasjon og transaksjonsdesign, og er UX (User Experience)-sertifisert av Nielsen Norman Group. Han har vært aktiv i flere faggrupper i organisasjonen Grafill og i Dataforeningens Faggruppe for Brukervennlige IT-systemer, som han også ledet. Internasjonalt er Jakob Thyness kjent som mannen bak designretningen «Dirty Design».

Roar Eriksen

Roar_150_150Roar Eriksen har fartstid bl.a. fra Google, og regnes som Norges fremste ekspert og en av de aller beste i Europa på området digital synlighet. Han har sikret en rekke norske virksomheter gode, organiske oppføringer på Google, og har rådgitt på nasjonalt nivå i en årrekke. I tillegg er han en morsom og lærerik foredragsholder, som er tydelig og forståelig også for tilhørere uten teknisk bakgrunn.

 

46Magnus Strømnes Bøe

Magnus har over ti års erfaring fra søkemotormarkedsføring og regnes som en av landets mest kunnskapsrike på området. Han er faglig ansvarlig for søkemotoroptimalisering og konverteringsoptimalisering i Red, og jobber med å finne måter å få maksimale resultater på web.

 

Wilhelm Joys Andersen

Wilhelm Joys Andersen er norsk, men deltar i standardiseringsarbeidet ved World Wide Web Consortium (W3C). Der leder han gruppen for testautomatisering. Han har lang fartstid fra Opera Software, og leder i dag utviklingsbyrået WJA AS, basert i Oslo og Tokyo.

 

Vincent Hasselgård

Vincent jobber frilans som grafisk designer og utvikler. Han har en bachelor i grafisk design fra Westerdals ACT. Fra 2005 til høsten 2010 jobbet Vincent som webdesigner, kreativ leder og daglig leder i Aktiv I Oslo.no. I 2011 ledet Vincent et av Norges kanskje største WordPress-utviklingsprosjekt; å bygge et CMS basert på WordPress for aktivioslo.no

 

Håvard Kvinnesland

Havard_150_150Håvard Kvinnesland er fagansvarlig for elektronisk kommunikasjon i Bring Dialog, og har jobbet med CRM, kundedialoger og markedsføring siden 2006. Håvard har systemteknisk bakgrunn, en brennende entusiasme for teknologi og solid innsikt i epost-teknologi og spamfiltrering.

 

 

Ståle Lindblad

Ståle er en erfaren selger og markedsfører, med erfaring fra bl.a. Oracle, Telenor og Integrate. Han har også betydelig fartstid i sosiale medier, og driver en aktiv sosiale medier-faglig blogg på Stalelindblad.no I tillegg underviser Ståle på BI, blant annet om Snapchat.