Sertifisering i sosiale medier

Dette sertifiseringsprogrammet gjør deg til en av landets få sertifiserte spesialister på markedsføring i sosiale medier.

Webgruppen i samarbeid med Digital Marketing Institute tilbyr det originale og internasjonale sertifiseringskurset i sosiale medier. Etter bestått eksamen blir du sertifisert spesialist på markedsføring i sosiale medier.

Denne sertifiseringen er ideell for deg som jobber spesielt med sosiale medier, skal lede et sosiale medier-team eller simpelthen vil løfte kompetansen innen området. Kurset er laget for å hjelpe deg å utnytte sosiale medier effektivt som digital markedsføringskanal.

Innholdet i kurset er godkjent av Digital Marketing Institute’s internasjonale Industry Advisory Council, der de største sosiale mediene er representert. Gjennom kurset får du en profesjonell sertifisering som er internasjonalt anerkjent.

Du lærer å drive målrettet skaping og spredning av innhold i sosiale medier, markedsføring på Facebook, Instagram, Linkedin og andre, marketing automation og mye annet.

Hvorfor ta en slik sertifisering?

Markedsføring i sosiale medier er en etterspurt ferdighet, og denne sertifiseringen gir deg de nyeste teknikkene og verktøyene for å jobbe effektivt i disse flatene. Programmet går i dybden og fokuserer på planlegging, implementering og optimalisering av bedriftens strategi for sosiale medier.

Du lærer med tydelige forklaringer og eksempler hvordan du utvikler og distribuerer innhold i de sentrale sosiale nettverkene. Dette gir deg praktiske kunnskaper om hvordan du kan lage tiltak som følger bestepraksis, både med gratis og betalte virkemidler.

Når du har bestått eksamen, får du en internasjonal spesialist-sertifisering som dokumenterer at du besitter unike og svært salgbare ferdigheter. Dette hjelper deg å skille deg ut på arbeidsmarkedet – og det gir din arbeidsgiver klare konkurransefortrinn i markedet.

Sertifiseringen lærer deg å arbeide systematisk og målrettet i både større og mindre bedrifter.

Hva dekker kurset?

Kurset går over 10 sesjoner, fordelt over 5 uker med med undervisning i form av Zoom-sesjoner 2 dager pr. uke. (tirsdag og torsdag).

I tillegg til sesjonene finnes det også frivillige oppgaver som deltakerne kan gjøre for å få praksis, samt video-demonstrasjoner av en rekke prosesser og verktøy. Det blir også tid til at deltakerne kan stille spørsmål og ta opp problemstillinger spesielt relatert til deres egne bedrifter.

Kurset dekker disse 10 sentrale emnene:

 • Research i sosiale medier 
 • Sosialt innhold 
 • Facebook, Instagram og Pinterest
 • Twitter – gratis og betalte tiltak
 • Linkedin – gratis og betalte tiltak
 • YouTube og video
 • Sosiale apper
 • Sosial shopping
 • Sosial kundeservice 
 • Sosial strategi

Kurset krever ingen spesielle forkunnskaper.

Undervisningen foregår på norsk, med norske instruktører. Vi bruker imidlertid engelskspråklig materiell, slik at de internasjonale begrepene blir kjent for deg underveis. Eksamen er nettbasert, og foregår på engelsk. Mer informasjon om eksamen.

Eksamenen er akkreditert til nivå 5 i European Qualifications Framework.

Hvem er dette kurset for?

 • Deg som jobber med sosiale medier i bedrift eller byrå og vil dokumentere din kompetanse.
 • Deg som har en bakgrunn i digital markedsføring eller innhold og vil styrke deg på fagfeltet sosiale medier.
 • Deg som vil forstå, måle, analysere og rapportere på hvilken rolle sosiale medier spiller i markedsføringsmiksen.

Hva kan du forvente?

 • Foredrag og oppgaver du selv kan løse.
 • De nyeste metodene og teknikkene for å oppnå resultater innen sosiale medier.
 • Konkrete ferdigheter og verktøy for å skape resultater for din organisasjon.

Hva kommer du til å lære?

 • Hvordan du setter opp, driver, måler og evaluerer et relevant firmanærvær i sosiale medier.
 • Hvordan du setter opp, driver, måler og evaluerer effektive kampanjer i sosiale medier.
 • Bestepraksis og innovative strategier som gir konkurransefortrinn for din bedrift.

Last ned kursbrosjyre her (PDF)

Som del av kursmateriellet får du 6 måneder gratis tilgang til Digital Marketing Institute sin globale ressursportal, med maler, regneark, videodemoer av verktøy og mye mer. Mer om ressursportalen.

Kursdatoer i 2023

Kurset holdes over 5 uker på Zoom (2 sesjoner hver uke) med oppstart 28. februar. Kursdatoene blir da tirsdag 28.02, torsdag 02.03, tirsdag 07.03, torsdag 09.03, tirsdag 14.03, torsdag 16.03, tirsdag 21.03, torsdag 23.03, tirsdag 28.03 og torsdag 30.03.

Alle dager foregår undervisningen kl 09.00 – 12.00 på Zoom. (Ved mange spørsmål kan avslutningstidspunkt bli noe senere.) Prisen er kr 24 500 inkludert alt materiell.

Ønsker du å dele opp betalingen av kursavgiften?
Søk om delbetaling her.

Eksamensavgift kommer i tillegg (€180 som betales direkte til Pearson Vue).

Hvorfor bør du investere i dette kurset?

Bli en av de få som har dokumenterte ferdigheter på markedsføring med sosiale medier – meld deg på kurset her:

Webinar

Kurset avholdes som webinar via Zoom. Les om Gjennomføring av webinarer

Etter endt kurs skal du kunne ta og bestå sertifiseringseksamen som Digital Marketing Specialist Social media – og dermed kunne dokumentere at du kan jobbe med markedsføring i sosiale medier på høyere nivå i inn- og utland.
Kursleder

Nina Furu

Nina er en veteran innen digital markedsføring i Norge. Hun har fulgt utviklingen innen web og sosiale medier på nært hold siden 1995; som nettredaktør, fagekspert, kursleder og digital rådgiver for en rekke av landets største bedrifter og etater. Hun har også skrevet flere av de fagbøkene om digital markedsføring som brukes på norske høyskoler. Den nyeste er Digital Markedsføring og Kommunikasjon. Til daglig er hun CEO og fagansvarlig i Webgruppen, og holder kurs og foredrag.

Kursdatoer

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Sertifisering i sosiale medier - kurs (webinar)
Dette sertifiseringsprogrammet gjør deg til en av landets få sertifiserte spesialister på markedsføring i sosiale medier.
kr 24.500,00
Ubegrenset
Bestill kr 24.500,00

Dette kurset finnes også som nettkurs, som du kan starte når du ønsker. Mer info om nettkurset.

Handlekurv