Støtte til kurs i digital kompetanse fra NAV

KursstotteWebgruppen holder en rekke kurs innen digital markedsføring og kommunikasjon – kompetanse som er svært attraktiv på arbeidsmarkedet.

Mange kursdeltagere hos oss har fått dekket kurs fra NAV. NAV sine forskrifter sier at du kan få støtte til AMO-kurs, men også til kurs innenfor det vanlige opplæringssystemet. Se siden der dette står.

Webgruppens kurs er svært målrettede og konkrete, og gir deg ferdigheter som er verdifulle i arbeidslivet. Vi er størst i Norge på det å lære opp folk som jobber med Internett; altså web, nettmarkedsføring, Google Analytics, sosiale medier og andre digitale kanaler.

Ønsker du å få støtte til et kurs fra NAV, må du ta kontakt med din saksbehandler og fortelle om det kurset du ønsker å ta. De større kursene er ofte enklest å få støtte til, siden de er såpass kvalifiserende i seg selv. Velg mellom Nettredaktørskolen, for deg som vil arbeide med informasjonsformidling på nett, eller Sertifiseringskurs i Digital Marketing for deg som vil jobbe med markedsføring på nett.

Vi kan også sette sammen en skreddersydd pakke av kurs som vil gi deg nøyaktig den digitale kompetansen du trenger. Ta i så fall kontakt med Gard Eyde-Johnsen på telefon 454 75 000 eller pr epost, så hjelper vi deg videre med en kurspakke du kan søke om støtte til.

Se oversikten over alle åpne kurs